Les Gavots de Provence

“Als de eerste zonnestralen doorbreken, komen ‘Les Gavots”, de lavendelsnijders, van de bergen naar beneden. Het enige gereedschap dat zij hebben is een sikkel om de lavendel te snijden en een schort om het te verzamelen”

De Provence

Wie houdt niet van de Provence? Het land dat geurt naar lavendel, het land waar de grootste schilders al verliefd op werden. Word ook verliefd op huidverzorging met al het goede uit de Provence!

Verukkelijke geur

Als conserveringsmiddel worden ook etherische oliën gebruikt en een puur natuurlijk grapefruit-extract. Uiteraard hebben de producten van Les Gavots een verrukkelijke geur waarin u de Provence direct herkent. Maar, wat veel belangrijker is, de heilzame werking die in de bloemen, planten en kruiden aanwezig is, biedt de doeltreffende verzorging welke de mens van nature nodig heeft.

100% natuurlijk

Les Gavots is niet ‘op basis van natuurlijke ingrediënten’, nee, het is vrijwel 100% natuurlijk! Het gehalte aan actieve ingrediënten is zo hoog dat deze uw huid écht verzorgen. Minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen vindt u niet in Les Gavots de Provence. Hierdoor is een vervelende reactie van uw huid vrijwel niet mogelijk.

Ingrediënten

De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is. Ze bestaan uit plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten.

Product lijn

Les Gavots de Provence is er met producten voor de vrouw, de man en heeft een baby-lijn.

Gun uw huid pure verzorging van de natuur zelf. Gun haar Les Gavots de Provence!